Luuk Heirman                  (BIG 59915010104)

Luuk Heirman (BIG 59915010104)

Praktijkhouder Fysio Paleiskwartier Manueel therapeut

Specialisaties

 • Manuele therapie
 • Hardloop-gerelateerde klachten

CV

 • Run2Day Den Bosch
 • Fysio 4 Den Bosch
 • FysioBerlicum
 • Fysiotherapie Langenberg/Groenewoud
 • FysioCompany Nederhemert
 • FysioCompany Zanin
 • FysioCompany v Mourick
 • Move2bFit

Scholing

 • Master Manuele therapie (MSK HAN)
 • Cursus Dry-needling (Amsterdam)
 • Cursus Diabetes Mellitus II
 • Cursus Motivational interviewing
 • Thim vd Laan Hogeschool Fysiotherapie, Nieuwegein

Mijn naam is Luuk Heirman, geboren en getogen in Den Bosch en werkzaam als fysiotherapeut sinds 2011. Ik heb bij verschillende praktijken gewerkt en ben sinds januari 2018 mijn eigen praktijk Fysio Paleiskwartier gestart. Vroeger kwam ik geregeld bij de Fysiotherapeut vanwege blessures, opgelopen tijdens het sporten. Ik merkte dat ik het interessant vond wat er tijdens een behandeling gebeurde. Vandaar mijn keuze voor het vak. Na mijn studie ben ik meteen aan het werk gegaan en heb ik me geprobeerd zo goed mogelijk te oriënteren binnen het vak fysiotherapie. In 2022 heb ik de master Musculoskeletale revalidatie met uitstroomrichting manuele therapie afgerond.  Ik heb gemerkt dat ik het behandelen van orthopedische klachten het meest interessant vind, omdat je hierbij vaak snel resultaat kan boeken. Dit kan door het hands-on behandelingen in de behandelkamer, maar vaak ook door middel van actieve revalidatie in de fitness. Die combinatie vind ik prettig werken en is erg effectief bij de meeste orthopedische klachten en sportblessures. Naast mijn werk als fysiotherapeut, werk ik ook in de hardloopwinkel Run2day, waar ik schoenen aanmeet aan de hand van een hardloopanalyse (het looppatroon, de loophouding en de voetafwikkeling). In de toekomst wil ik me verder ontwikkelen binnen het vak fysiotherapie. Daarnaast hoop ik samen met mijn collega’s de praktijk verder uit te kunnen breiden met verschillende specialisaties, diensten en samenwerkingen met partners, om de inwoners van het Paleiskwartier optimaal te kunnen helpen bij preventie of het herstel van lichamelijke klachten.

 

Cyanne Middelaar              (BIG 19932702104)

Cyanne Middelaar (BIG 19932702104)

Fysiotherapeut

Nanette van Ditshuizen          (BIG 19922108604)

Nanette van Ditshuizen (BIG 19922108604)

Fysiotherapeut en Osteopaat i.o.

Mijn naam is Nanette van Ditshuizen.

Ik ben fysiotherapeut sinds 2016 en vanaf 2019 werkzaam voor fysiopaleiskwartier.
In 2012 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie, omdat ik zelf ondervond hoe waardevol een goede fysiotherapeut voor mij was. Wat is er mooier dan mensen echt kunnen helpen!

Om nog meer te leren over het menselijk lichaam en mensen nog beter te kunnen behandelen ben ik in 2023 gestart aan de opleiding Osteopathie. In de osteopathie wordt gekeken naar de mens in zijn geheel en uit gegaan van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. In de therapie worden gekeken naar alle weefsels (o.a. spieren, botten, zenuwen, organen) en de onderlinge relaties tussen die weefsels. Zodat de mens weer klachten vrij kan bewegen.

Over Mij:
Van 2006 tot 2014 ben ik topsporter geweest in roeien. Met mooiste prestaties nationaal kampioen en deelame aan EK en WK junioren.
Daarna raakte ik geblesseerd en ben ik gestopt met roeien. Als extra training naast het roeien deed ik ook vaak: krachttraining, wielrennen, mountainbiken, hardlopen, zwemmen en stretchen.

Veel van wat ik geleerd heb in het sporten gebruik ik als basis voor de fysiotherapie behandelingen. De manier van trainen, trainingschema’s en de juiste belasting belastbaarheid aangepast aan de blessure.

De afgelopen jaren ben ik ook steeds holistischer gaan kijken. Waarom heeft iemand fysieke klachten? Wat zijn factoren die herstel beinvloeden? In de fysiotherapie behandelingen kijk ik dan naar: Hoe zit iemand in zijn vel? Hoe is de algehele gezondheid? Zijn er grote stressfactoren? Ik ga graag het gesprek aan over leefstijl, gedragsverandering en de balans tussen stress en ontspanning.

Buiten mijn werkzaamheden voor fysiopaleiskwartier ben ik moeder van mijn lieve dochter Lena. Ik ga graag naar buiten om te wandelen, fietsen en te genieten van de zon.
2 Tot 3x per week ga ik naar de fitness en houd ik mij bezig met gezonde voeding. Ik vind het belangrijk om tijd te besteden aan actieve ontspanning/mindfullness zoals yoga, meditatie.