Uw hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. Botten, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat u uw hand op eindeloos veel manieren kunt bewegen: met veel kracht of juist met ongelooflijke precisie. Uw hand is echter ook kwetsbaar. Door een ongeluk, overbelasting of door slijtage kunt u allerlei klachten krijgen. En dat kan u behoorlijk belemmeren bij uw dagelijkse bezigheden. Een goede behandeling door ervaren specialisten is dan belangrijk.

Handtherapeuten zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten, die zich helemaal hebben toegelegd op de behandeling van hand, pols en arm. Ze houden zich bezig met het behandelen van functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid. De handtherapeut verzorgt het revalidatieproces na een operatie, maar kan ook conservatief (dus zonder operatieve ingreep) behandelen. Er zijn veel verschillende behandelmogelijkheden, die altijd precies afgestemd worden op uw klachten en beperkingen. Het streven hierbij is om weer zo optimaal mogelijk te functioneren.

Handenfysio ‘s-Hertogenbosch verzorgt hand- en polstherapie binnen de praktijk van Fysio Paleiskwartier. Claudette Schreuder voert haar behandelingen uit op basis van specialistische kennis en expertise, die ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd in combinatie met een specialistische studie.

Uitgebreide informatie: www.handenfysio.nl