Voor fysiotherapie kunt u op de volgende locatie terecht bij Fysio Paleiskwartier:

  • Paleiskwartier (Hugo de Grootlaan 20)

Online een afspraak inplannen?

Let op: Online een afspraak inplannen kan alleen voor het maken van intake afspraak. Wanneer u al onder behandeling bent bij een van onze therapeuten en u een vervolgafspraak wilt inplannen, dan kan dat telefonisch of  via e-mail. 

Telefoon: 073 204 83 66
Wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. We zijn te bereiken op nummer: 073 204 83 66. Tijdens een behandeling zijn we niet altijd in staat om de telefoon aan te nemen. Spreek dan s.v.p. de voicemail in. We bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Email: info@fysiopaleiskwartier.nl
U kunt ook een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@fysiopaleiskwartier of door gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Wanneer u een afspraak wil maken via e-mail, vermeldt u dan uw klacht, telefoonnummer, naam, geboortedatum en postcode en huisnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

Een afspraak wijzigen of annuleren?
Geen probleem, maar doet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren. Meldt u zich niet tijdig af, dan zijn wij genoodzaakt de consultkosten bij u in rekening te brengen. Op onze diensten zijn de Algemene voorwaarden van Fysio Paleiskwartier van toepassing.

U heeft geen verwijsbrief van een arts of specialist meer nodig voor fysiotherapie. U kunt direct bij ons terecht met uw klacht.